Bejelentkezés   regisztráció   Elfelejtett jelszó  
 
Български
Expat life (CEE region)
Magyarország
Üzleti és humán témában ÍRUNK blogokat, BESZÉLGETÜNK
élő adásban és SZAKTUDÁST osztunk meg egymással.

(45 db hozzászólás) [szerző: ]Témakörök:


Share/Save/Bookmark
  új hozzászólás küldése >>

  tothzoli - http://www.twitter.com/tothzoli
Ez egészen kiváló összefoglaló. Nem is tudtam eddig, hogy ki vagyok. Ettõl meg kivagyok. :-)
új hozzászólás küldése >>
  Name1 Name2 - http://
  PT
Véleményem szerint ez egy igen komoly gondolatsor...Érdekes.
új hozzászólás küldése >>
  tothzoli - http://www.twitter.com/tothzoli
Nagyon várom már a beszélgetés archív változatát, mivel nem volt idõ élõben megnézni.
Köszönöm a szerkesztõnek!
új hozzászólás küldése >>
  muschu - http://www.viatti.com
Sziasztok. Mikor lessz elérhetõ az interjú???
új hozzászólás küldése >>
  HrCafe
A dedikált iPodot iDareeo nyerte, aki a napokban veszi át Handrastól az XMS-ben.
új hozzászólás küldése >>
  Puskás Imre
Nem találom feltöltve a Vetera interjú videós anyagát! Mikor kerül fel?
új hozzászólás küldése >>
  HrCafe
A technikai hibáért elnézést kérünk. Az interjú most már teljes terjedelmében megtekinthetõ. Amennyiben még is probléma merülne fel, kérlek írjatok a hrcafe@hrcafe.eu címre.

Jó szórakozást kívánok!

HrCafe admin
új hozzászólás küldése >>
  dfeles - http://dosers.extra.hu
iPoddal kapcsolatban van már valami hír?
új hozzászólás küldése >>
  HrCafe
A dedikált iPodot iDareeo nevû kedves nézõnk nyerte és a napokban veszi át az XMS-ben Handrastól.
új hozzászólás küldése >>
  Ludányi Magdi - http://Vojnits
Ezek szerint nem azon múlik a coach sikere, hogy ki hol képezte magát, hanem azon, hogy van-e érzéke hozzá? Akkor a coach az a szakma, amit hiába tanulunk ha nincs érzékünk hozzá, mehetünk bármilyen iskolába :-)

Kellene akkor egy olyan Szövetség, aki azt mondja meg az érdeklõdõknek, hogy van-e tehetségem hozzá.
új hozzászólás küldése >>
  Weith Katalin - http://www.brandingcoach.hu
Érdekes és fontos felvetésnek tartom az "érzék" szükségességét a coaching tevékenységhez. Azt gondolom, ha valaki professzionálisan szeretne mûvelni valamit, elengedhetetlen, hogy legyen érzéke hozzá. Hisz bárki vehet a kezébe ecsetet, mégsem lesz belõle feltétlen Munkácsy. Tanulhat valaki pedagógiát, ha ki nem állhatja a gyerekeket. A coach egy hivatás, amit lehet jól és kevésbé jól végezni. Érzék és elkötelezõdés kérdése, a másik ember tisztelete és szeretete, empátia és segítõ szándék nélkül nem mûködik. Tapasztalatom szerint, mire valaki beiratkozik egy coaching képzésre, átesik a tûzkeresztségen és tisztában van a saját, e pályához szükséges "érzékével". Ha nem, akkor a nulladik lépés az önismeret.
új hozzászólás küldése >>
  Kurucz Balázs - http://www.businesscoach.hu
Természetesen fontos szerepe van annak, hogy a coach hol és mit tanul. A különbözõ coach képzések összehasonlítását segíti a szeptember végén megrendezésre kerülõ coaching konferencia: http://www.coachkonferencia.hu/
A konferencián egy kerekasztal beszélgetésen öt coach képzés mutatkozik be, köztük az általam igazgatott Business Coach Akadémia: www.coachakademia.hu
És igen, van olyan ember, akibõl igen nehéz lehet coach-ot faragni, mert kell egy "otthonról hozott" érzék hozzá. Mi ezt igyekszünk elõszûrni a jelentkezõknél, személyes találkozóval, interjúval, coach kompetencia önfelméréssel stb.
új hozzászólás küldése >>
  kirlaszlo
Kedves Író!

Olvastam a témakörben írt mûhelymunkát.
Gratulálok az írójának.
Szépen összeszedett és mint IT menedzsert jó alaposan megijesztett és felcsigázott. Érdemes lenne a témakört alaposabban körbejárni, és részletesebben is kidolgozni.

Szívesen felvenneém veled a kapcsolatot, de nyilván ez a File Betty csak egy álarc :-)
új hozzászólás küldése >>
  File Betty - http://www.humanvalue.eu
Kedves Olvasó!

Örömmel olvastam hozzászólását, észrevételét dolgozatomhoz.

Elõször is elnézését szeretném kérni a szokatlanul kései reagálásért.
Másodsorban szeretném megnyugtatni, hogy File Betty egy valós személy nem pedig egy álarc. A Human Value International oldalán (www.humanvalue.eu) még fotót is megnézhet rólam, hogy még valóságosabb legyek. Remélem, nem rémisztem el vele :-)
Magam is örülnék egy személyes kapcsolatfelvételnek a témában. Közvetlen elérhetõségeimet a Human Value International-tõl tudja megkapni.

Üdvözlettel:
File Betty
business coach
új hozzászólás küldése >>
  Pusztai Anett
A harmadik hozzászólónak az a legfontosabb, hogy az õ irodája van legközelebb a CEO irodájához? Ez viszont nem feltétlenül jelent minden esetben partnerséget a mostani elektronikus világban.

És mi az a steakholder?
új hozzászólás küldése >>
  Chrisboy
Dr. Csikesz a "Flash"-eket nagyon hatásosan adta elõ, sokkal impresszívebb szereplõ volt a többieknél és meghatározó gondolatokat vetett fel. Azt sajnáltam, hogy az utolsó flash-ével az utánaszóló nem értett egyet. Így ugyan nem teljesen kerek az alma, de azért jó :-)
új hozzászólás küldése >>
  Chrisboy
Értem Faragó László gondolatmenetét, mely szerint a két cég összeolvadása kapcsán mennyire fontos volt az, hogy legyen közös vállalati kultúra és legyenek közös értékek és ezért virtuális teret is létrehoztak. Ugyanakkor vitáznék, mert akkor fontosabb szerintem a kultúra, mint a szervezeti struktúra, ha olyan régi európai cégekrõl beszélünk, mint pl a Siemens. Fiatal vagy új alapítású cégeknél a szervezeti struktúra és a menedzsment által megfogalmazott célok talán fontosabbak.
új hozzászólás küldése >>
  Patti
Kedves Faragó László,

Jól értettem, komolyan az a véleménye, hogy egy Hr-esnek nem kell szociálisan érzékenynek lennie? Azt értem, hogy üzleti partnerként a business szempontok is elsõdlegesek, de ennek a kettõnek nem kellene legalább félúton arányosnak lennie?
Ha már a Hr-es sem szociálisan érzékeny, akkor ki????
új hozzászólás küldése >>
  Kovács Bernadett
Kedves Kollegá!

Örömmel hallom eredményeiket, melyeket az egészségmegõrzés területén tudtak elérni. Szívesen hallanék többet is arról, hogy hogyan sikerült megtenni az elsõ lépéseket ebbe az irányba. Sajnos a cégünk alkalmazottai nagyon negatívan reagálnak az egészséggel kapcsolatos elsõ lépésekre, teendõkre. Ez fõleg az fizikai munkásokra igaz. Tudnának nekem tanácsaot adni? Hogyan tudnám munkatársaimat motiválni, milyen kezdeti intézkedéseket hoztak eleinte?
új hozzászólás küldése >>
  Dorci
Kedves Kapus István!

Nagy érdeklõdéssel hallgattam a Nestlé HR szervezetének és folyamatainak bemutatását. A legérdekesebbnek az ismertetett területek közül a jelenleg is folyamatban lévõ kultúraváltást tartottam. A projekt ismertetése során több számomra nagyon hasznos, innovatív, gyakorlati kezdeményezésrõl hallottam. Véleményem szerint ilyen jellegû gondolkodás, szemléletváltás más vállalat is megszívlelhetne, fõleg amikor a feladatokhoz, munkához való pozitív hozzáállás megerõsítésérõl beszélünk. Szívesen hallanék még többet ezen a területen elért eredményeikrõl. És végül egy kérdés: mi volt a projekt legnagyobb buktatója?
új hozzászólás küldése >>
  Subolts
Kedves Magyari Andrea!

Örömmel hallottam, hogy a Nav’n Go-nál a menedzsment figyelmet szentel a tálentumok, a kulcsemberek felkutatására és azok megtartására és ebben a folyamatban a HR támogatására számít. Nagyon dicséretes dolog ez, és ritkaságszámba menõ, hogy a gazdasági válság idején egy cég menedzsmentje a szaktudás megtartására koncentrál a költségcsökkentés, leépítés helyett. Véleménye szerint ez a hatékony módja a cég versenyhelyzetének a megtartására?

új hozzászólás küldése >>
  Chrisboy
Duna András mondanivalója arra vonatkozóan, hogy hosszú elõkészités után hogyan és milyen fórumokon kommunikálták a rossz hirt, miszerint a termelés egy része megszünik számomra nem teljesen kerek. Azt értem, hogy a kommunikációt profi módon kezelték. Az is világos. hogy annak elmagyarázása a HR által, hogy erre miért volt szükség az sikeres volt a projektben, de azt nem tudom, hogy milyen módon kezelték azokat a kollégákat, akik szenvedõi voltak a leállásnak? A kommunikáció számukra kevés lehet...
új hozzászólás küldése >>
  Kiss Elemér
Sajnos nem érhetõ el a dokumentum. :(
új hozzászólás küldése >>
  Dorci
Kedves Gergácz Lili!


A HR Konferencián örömmel hallgattam az egészségmegõrzõ program sikeres alkalmazásáról a Kürtnél. Érdekelne, hogy a rendszeres éves egészségszûrõ vizsgálatoknak is hasonló az elfogadottsága a munkatársak és a vezetõk körében, mint a hozzáadott értékû programoknak? Milyen módszerrel tartják nyilván a szûrõvizsgálatok aktualitását, sorrendjét illetve az eredményeket?
új hozzászólás küldése >>
  glili - http://www.kurt.hu
Kedves Dóra!
Szürûvizsgálatokra 2006 óta kerül sor, éves rendszerességgel itt a KÜRT-ben. Évrõl-évre bõvítjük ezek típusait, illetve az alkalmazott módszerek körét a hatékonyság és a sokszínûség érdekében. Így ma már konkrétan egészséghetet szervezünk, melynek során egy teljes héten át lehet mindenféle programokon részt venni legyen az bármilyen szûrõvizsgálat vagy akár véradás.
Szerencsés gárda vagyunk, mivel mind a munkatársi mind a vezetõi oldalon nagy az elkötelezõdés mind a programok megvalósítása mind a személyes részvétel iránt. Így azt kell mondjam, hogy igen, mind az egyéb mind a konkrét egészségmegõrzéshez kapcsolódó események és programok a csapat maximális támogatásával és elégedettség-érzésével zárulnak. Az eredményekrõl évrõl-évre közreadunk egy tájékoztatót, melyben a jelen helyzet és az elõzõ évi tendenciák vizsgálata is lehetséges. Ugyanakkor lehetõséget adunk itt a kollegák számára, hogy maguk is javaslatot tehessenek, milyen szolgáltatást, programot hozhatnánk még "házhoz", a kényelmük és az optimálisabb idõkihasználás érdekében.
új hozzászólás küldése >>
   - Szakértőnk adatlapja
Magam is részt vettem Drs S.J. van Poelje egy wokshopján, ahol a a hero’s journey-t mutatta be 12 lépésben. Nagyon érdekes volt. Írok nemsokára egy blogot is róla.
új hozzászólás küldése >>
  Kasza Kitti
Szia!
Szerettem volna elovasni az elõadást, mert érdekesnek találtam a témát, de sajnos nem tudtam olvasható formában letölteni.
Elképzelhetõ, hogy rossz a PDF fájl? Frissítenétek, kérlek.
Köszi,
Kitti
új hozzászólás küldése >>
  Cafepedia - Szakértőnk adatlapja
Nagyszerû ez a tanulmány.
új hozzászólás küldése >>
  Cafepedia - Szakértőnk adatlapja
Kedves Kitti,

Elõször is engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a mûhelymunkához tartozó videót is. Illetve egy másik, szintén Csíkszentmihályi professzor által tartott elõadás anyagát is. Ellenõriztem a fájlt, úgy tûnik nem nálunk van a hiba, de a biztonság kedvéért lecseréltem a fájlt,illetve elküldtem számodra emailben is. Kérdéseddel továbbra is fordulj hozzánk bizalommal.

Üdvözlettel,

Cafepedia
új hozzászólás küldése >>
  hopmester - http://hopmester.hu
Nagyszerû Tanulmány, gratulálok.

Az üzleti hírszerzés, stratégiai információszerzés,
Jogosulatlan adatszerzés (Ipari kémkedés).
Ez egy nagyon komoly téma amellyel nem nagyon foglalkoznak a cégek.

Az ehhez kapcsolódó képzés pedig gyerekcipõben jár.

Az alábbi lehetõséget tudjuk felajánlani a téma után érdeklõdõknek.

Itt érhetõ el: http://hopmester.hu/adatlopas.jpg

új hozzászólás küldése >>
  Simon Éva - http://www.lifequalityconsulting.hu
A coaching folyamat elején szoktam tájékoztatni ügyfelemet, hogy az ICF etikai kódexe alapján dolgozom, és azt kötelezõ érvényünek tartom magamra nézve. Igen jók a tapasztalataim! Az ügyfelek visszajelzése szerint ez nagyobb bizalmat jelent velem szemben, nyagyobb bíztonságban érzik magukat. Természetesen a hitelesség csak akkor érvényesül, ha valóban a tapasztalait is meg van a munka során.

Simon Éva
új hozzászólás küldése >>
   - Szakértőnk adatlapja
Hi Alex, it was nice to listen to you
új hozzászólás küldése >>
  Somoskõi Soma
Sajna az a baj, hogy a 9. perctõl nincs hangja a felvételnek....
Ki tud segíteni?
új hozzászólás küldése >>
  Cafepedia - Szakértőnk adatlapja
Kedves Soma,

Köszönjük észrevételét, dolgozunk a hiba kijavításán. Addig is hadd ajánljam figyelmébe a másik Csíkszentmihályi professzorral készült videót.

Üdvözlettel,

Cafepedia
új hozzászólás küldése >>
  Mohari Imola
A magyar kultúrához tartozik, hogy az MBA sokkal nagyobb népszerûségnek örvend, mint a Ph.D.
Végre a Ph.D. népszerûsítésérõl láthattam valamit! Mi szolgáltatta az alapot, hogy errõl készítsenek egy forrószék beszélgetést?
új hozzászólás küldése >>
  Mohari Imola
Külföldön a mystery shopping olyan, mint nálunk egy állás meghirdetése.
Tanulmány ritkán készül errõl. Más iparágról is készülnek mûhelymunkák? Vannak preferált területek, melyekrõl szívesen olvasnék.
új hozzászólás küldése >>
  tothzoli - http://www.twitter.com/tothzoli
Kedves Tamás!

Érdekelne, hogy a tanulmány óta figyeli-e a twitter jövõjét. Úgy látom továbbra sincs semmilyen üzleti modell, amit megléptek volna. Nem emlékszem, hogy a tanulmányba, vagy valahol máshol olvastam volna, hogy a Twitter célja az 1 milliárd felhasználó elérés. Ezt sikerült már teljesíteni?

Szeretném a tanulmányát a saját ügyfélkörünkkel is megosztani, milyen feltételekkel tehetem meg?

Köszönettel:
Tóth Zoltán
www.internetstrategia.hu
új hozzászólás küldése >>
  czikoratamas - http://
Kedves Zoltán!

A tanulmány megírása óta voltak újabb fejlemények a Twitter üzleti modelljével kapcsolatban.
A legfontosabb, hogy bejelentették, hogy lehetõvé teszik a fizetõs profilok létrehozását vállalatok számára, ezzel párhuzamosan pedig fokozatosan a hirdetések is megjelennek a Twitteren. Most úgy tûnik ez a két fõ irány, amire az üzleti modelljük épülni fog a jövõben.
A tanulmányt átdolgoztam és tovább is fejlesztettem azóta. Feltöltöttem ide, hogy elérhetõ legyen: http://tomidaniaban.blog.hu/media/file/Czikora_Tamas_Twitter.pdf
A szolgáltatás továbbra is dinamikusan növekszik, de az 1 milliárd felhasználótól még messze van. A pontos felhasználószámot nehéz megmondani, mivel hivatalosan nem közlik, de nagyjából 80-90 millió körül lehet most.
A tanulmányok egyébként jelenlegi formájukban szabadon terjeszthetõek.

Üdvözlettel,
Czikora Tamás
új hozzászólás küldése >>
   - Szakértőnk adatlapja
If I know well, Mr. Mark Gregory's family is also a mix as his mother is Dutch but it seems to be that she liked more the sunny part of the world in her young-time. So it means that Mark's circumstance has been international since he got his place on her mothers' placenta. :-)

More seriously, the patterns bringing with yourself from your childhood times effect your cultural bases mostly.
új hozzászólás küldése >>
   - Szakértőnk adatlapja
About the informal networks of organizations you can also read some more interesting blogs here in English
új hozzászólás küldése >>
  dunyata
Много интересен разговор, добре въвежда в коучинга и професията на коуча.
Надявам се да продължите с инициативата и да ни представяте събеседници с опит и случаи, разкриващи тънкости от практическата страна на коучинга.
új hozzászólás küldése >>
  surplus
Привет,
темата звучи интересна, би било чудесно, ако се отваря и линкът.
új hozzászólás küldése >>
  LuzsiÁ
Szerettem volna elolvasni, de sajnos nem lehet letölteni :(
új hozzászólás küldése >>
  Marta - http://www.coaching4you.hu
File not found - jelenik meg, ha a letoltesre kattintok :(
új hozzászólás küldése >>

vissza az előző oldalra  

További bejegyzések a témakörben
Ebben a témakörben még nincs bejegyzés!vissza az előző oldalra  
Forrószék
Forrószék
Forrószék archívum
Műhelymunkák
Műhelymunkák
xing
twitter linkedin
Kérdezzen szakértőinktől
Antal Melinda - Humán források - Antal Melinda
Humán források
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


AszalĂłs PĂ©ter - Coaching - Tréning - Szervezet-fejlesztés - Aszalós Péter
Coaching - Tréning
Szervezet-fejlesztés
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Avar Eszter - Szervezet-fejlesztés - Avar Eszter
Szervezet-fejlesztés
Rovatvezető
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Bán Zsuzsanna - Coaching - Tréning - Bán Zsuzsanna
Coaching - Tréning
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Bokor Attila - Coaching - Tréning - Szervezet-fejlesztés - Bokor Attila
Coaching - Tréning
Szervezet-fejlesztés
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Cafepedia - Humán források - Cafepedia
Humán források
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Dallos PĂ©ter - Szervezet-fejlesztés - Dallos Péter
Szervezet-fejlesztés
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Dr. NĂ©meth Zoltán - Coaching - Tréning - Dr. Németh Zoltán
Coaching - Tréning
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Fekete István - Humán források - Fekete István
Humán források
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Hegyi Zsuzsa - Coaching - Tréning - Hegyi Zsuzsa
Coaching - Tréning
Rovatvezető
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Huba Gizella - Humán források - Huba Gizella
Humán források
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


JĂłszai NĂłra - Coaching - Tréning - Posao - Privatni Život - Jószai Nóra
Coaching - Tréning
Posao - Privatni Život
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Kalmár Elvira - Szervezet-fejlesztés - Kalmár Elvira
Szervezet-fejlesztés
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Kovács Eszter - Szervezet-fejlesztés - Kovács Eszter
Szervezet-fejlesztés
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Ladics Viktória - Munka-magánélet - Ladics Viktória
Munka-magánélet
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Lipcsei András - Humán források - Szervezet-fejlesztés - Lipcsei András
Humán források
Szervezet-fejlesztés
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Molnár Attila - Coaching - Tréning - Szervezet-fejlesztés - Molnár Attila
Coaching - Tréning
Szervezet-fejlesztés
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


NĂ©meth Judit - Munka-magánélet - Szervezet-fejlesztés - Németh Judit
Munka-magánélet
Szervezet-fejlesztés
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


PĂ©csi Ferenc - Humán források - Munka-magánélet - Pécsi Ferenc
Humán források
Munka-magánélet
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Pekár DĂłra - Humán források - Szervezet-fejlesztés - Pekár Dóra
Humán források
Szervezet-fejlesztés
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Petõ Gábor - Humán források - Petõ Gábor
Humán források
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Rabi Sándor - Szervezet-fejlesztés - Rabi Sándor
Szervezet-fejlesztés
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Rét Zsófia - Coaching - Tréning - Rét Zsófia
Coaching - Tréning
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


SĂłs IldikĂł - Munka-magánélet - Sós Ildikó
Munka-magánélet
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Schoner Vera - Humán források - Munka-magánélet - Szervezet-fejlesztés - Schoner Vera
Humán források
Munka-magánélet
Szervezet-fejlesztés
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


SzabĂł Bettina - Humán források - Munka-magánélet - Szabó Bettina
Humán források
Munka-magánélet
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Szende Csaba - Humán források - Szervezet-fejlesztés - Szende Csaba
Humán források
Szervezet-fejlesztés
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Tánczos Zsuzsanna - Humán források - Munka-magánélet - Tánczos Zsuzsanna
Humán források
Munka-magánélet
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Témakör - blog, forrószék
álláshirdetés, álláskeresés, állásváltás, ár-érték, átláthatóság, átszervezés, átvilágítás, életrajz, énállapot, énmárka, értékek, értő hallgatás, önéletrajz, önbizalom, önismeret, új év, ügyfélkezelés, üzleti etika, üzleti intelligencia, 100 manager 1 napja, 2010, AC, Adaptive coaching, ajánló, ajánlattétel, akvárium gyakorlat, alapkő, Alkotói szabadság, alumni, apple, audit, bérgyártás, bértárgyalás, babysitter, belső kommunikáció, belső jelölt, benchmark, bérek és juttatások, bizonytalanság, blog, BP, brand, BSC, buddhizmus, buddhizmzus, Bulgária, business coach, business coaching, Business Partner, cégeladás, cél, cafepdeia, change menedzsment, coach iskolák, coach képzés, coachee, coachig, coaching, coaching bizalom, coaching folyamat, Coaching határok nélkül, coaching konferencia, coaching módszertan, coaching szerződés, coaching-kerekasztal, coahcing, Csíkszentmihályi, család, csapat, csapatépítés, csapatmunka, csoport, csoportdinamika, csoportfolyamat, csoportos coaching, csoportszerepek, CSR, Dave Ulrich, defibrillátor, depresszió, design, DIADAL, dolgozó anyák, dolgozói elégedettség, duktor, e-learning, egészség, egészségmegőrző, egészségmegőrzés, ego, egyedi megoldások, egyensúly, elemzés, elköteleződés, emberi erőforrás, EMCC, empátia, English, erőforrás, Eric Berne, esélyegyenlőség, eszközök, etika, execution, Exkluzivitás, expat, férfi-nő, fókusz, Facebook, Fata László, fejvadász, fejvadászat, feladatkezelés, felmérés, felvásárlás, figyelem, FLOW, fluktuáció, fluktuáció csökkentése, fogyatékkal élő, fogyatékkal élők, forrószék, Frank Bresser, Gamification, GBL, GDP, gender, Generáció, gestalt, grafika, grafológia, GTD, gyes, hálózatkutatás, harmónia, hatékony szervezet, hatékonyság, headhunter, hitelesség, Hogan, home office, hr, HR audit, HR bál, HR igazgató, HR projekt menedzsment, HR szoftver, HR-es, HRM, hroscar, humánátvilágítás, ICF, identitás, improvizációs színház, informatikus, ingyen coaching, innováció, innovációs járulék, integráció, interferencia-létra, interim, interim management, interim menedzsment, intranet, iPhone, Iskola, IT, járulékok, jövő, jövő kutatás, jegyzetelés, Jövő, Julia Foster-Turner, junior, Juttatások, Képzés, kézírás, kézírás elemzés, könyv, könyvbemutató, közös cél, közösségi hálózat, közösségi média, karakter, karrier, karrier coahcing, keresés, kiégés, Kirkpatrick, kiválasztás, kiválasztási módszer, kiválasztási stratégia, Kiválasztás, KKV, kodependencia, kommunikáció, kommunikációs szabályzat, kompetencia, konferencia, korfa, KPI, krízis, kreativitás, kulcsember, kulcsember kiválasztás, kulturális sokk, külső jelölt, laikus defibrillátor, leépítés, Lean, legjobb csapat, legjobb munkahely, Legrand, Lipcsei András, lojalitás, mérés, módszertan, módzsertan, magatartás, Mark Powell, market research, Marketing, maslow, MCC, megoldásközpontúság, megváltozott üzleti környezet, menedzsment, mentálhigiéné, mentális térkép, mentor, mesterkurzus, mobil, modelling, monitoring, motiváció, motivációs levél, motivátor, Motiváció, munka, munka-magánélet, munkaerõpiac, munkaerő, munkaerő felvétel, munkaerőpiac, munkahely, munkahelyi stressz, munkajog, munkáltatói gondoskodás, munkáltatói hozzájárulás, munkanélküliség, munkaszerződés, munkatárs, munkavállaló, Munkavállalói élmény, mystery consumer, mystery shopping, nők, Nagy Andrea, nemi szerepek, NLP, non-verbális kommunikáció, nyitottság, nyugdíjpénztár, nyugdíjprogram, ODWS, online, online marketing, online szervezet, optimization, organisation development, outplacement, Ösztönzés, pályázó, párkapcsolat, póker, partnerség, personal brand, personal branding, personal hungary, personal hungary;, Ph.D., piac, piackutatás, pozitív, pozitív énkép, pozitív párbeszéd, próbavásárlás, prezentáció, probléma, profil, profit, projekt, projekt menedzsment, pszichodráma, pszichológia, részmunkaidő, recesszió, Referencia, referencia ellenőrzés, referencia levél, research, ROI, Sabbatical, sajátélmény, self branding, senior coach, social recruiting, stratéga, stratégia, stressz, stressz tolerancia, stresszinterjú, szívritmuszavar, szabályok, szabályzat, Szabó Zsófia;, szakképzési hozzájáulás, szakmák, személyes diszfunkciók, személyes márka, személyiség, személyiség fejlődés, személyiségteszt, szerep, szerepcentrikus módszer, szerepcentrikus megoldás, szerepek, szerepjáték, szervezet, szervezetefejlesztés, szervezetfejlesztés, szervezetfejlesztés;, szervezeti diagnosztika, szervezeti kultúra, szervezeti kultúra mérés, szervezeti struktúra, szimbólum, szociális kívánatosság, szolgálati közlemény, sztrók, szupervízió, szupervizor, tárgyalás, Tárgyalástechnika, társadalmi felelősségvállalás, távmunka, történetmesélés, TA, tanácsadás, tanácsadó, tanácsadócégek, tapasztalati tanulás, team choaching, TED, TEDx, tehetség, teljesítmény előrejelzés, teljesítményértékelés, terápia, terjeszkedés a régióban, tervezés, tervezés, testbeszéd, teszt, TM, Toborzás, tréner, tréning, tréningpiac, transaction-analisys, tranzakcióanalízis, twitter, USP, vállalati folyamatok, vállalati kultúra, vállalkozás, válság, változás, változásmenedzsment, várandósság, vélemény, változásmenedzsment;, változások, versenytárselemzés, versenytárselemzés stratégia, vezetés, vezetés transzformáció, vezető, vezető kiválasztás, vezetői felelősség, vezetői identitás, vezetésfejlesztés, vezetői kiválasztás, viselkedés, viselkedés előrejelzés, vizualizálás, web2, webinárium, workshop, Y generáció
Blog témakörök
 Coaching - Tréning - rss feed
 Humán források - rss feed
 Munka-magánélet - rss feed
 Szervezet-fejlesztés - rss feed
Rólunk       Kapcsolat       Adatvédelem       Jogi nyilatkozat       Online marketing tanácsadĂłink: Online marketing tanácsadĂłim: ISti (Internet StratĂ©gia TervezĹ‘ Iroda)